Beerstro14 átlátszó logo (nagy)

Borkóstoló élmény a Dunán

Borkostoló élmény

Miért érdemes részt venni a Winelovers Borhajón?

A Winelovers Borhajó egy különleges lehetőséget kínál a borok szerelmeseinek, hogy Budapest legszebb helyein hajózva kóstolhassanak különböző borokat. Az esemény 2024. július 25.-én kerül megrendezésre, és az extra hosszú menetidő alatt a résztvevők korlátlanul élvezhetik a legjobb magyar borokat. Az esemény nem csak a borkóstolásról szól, hanem egy igazi élmény, ahol a város legszebb látnivalóit is megcsodálhatjuk.

Borkostoló élmény

Program és menetrend

A hajó a Vigadó térről indul, és a Duna két partja mentén haladva nyújt felejthetetlen panorámát. A résztvevők számára biztosított a korlátlan borkóstolás, ami azt jelenti, hogy a legjobb pincészetek válogatott borait élvezhetik. Az extra hosszú menetidő pedig lehetőséget ad arra, hogy mindenki nyugodtan, kapkodás nélkül élvezhesse a kínált borokat és a páratlan kilátást.

Borok és pincészetek

A hajóút során számos neves magyar pincészet borait kóstolhatják meg a vendégek. A kínálatban szerepelnek fehér, vörös, rozé és pezsgőborok egyaránt. Az eseményen szakértő sommelier-k segítik a borkóstolást, és szívesen válaszolnak a borokkal kapcsolatos kérdésekre, valamint érdekes információkkal szolgálnak a kóstolt borokról és a pincészetekről.

Gasztronómiai élmények

A borkóstoló mellett a hajón ínycsiklandó falatok is várják a vendégeket. Az ételek gondosan összeállított menüjét úgy alakították ki, hogy tökéletesen kiegészítsék a kínált borokat. A vendégek több fogásból álló menüt fogyaszthatnak, amelyben helyi specialitások és gourmet finomságok egyaránt megtalálhatók.

Hangulat és szórakozás

A Winelovers Borhajó nem csupán a borokról szól, hanem egy igazi társasági esemény is, ahol a résztvevők kikapcsolódhatnak, új emberekkel ismerkedhetnek meg, és élvezhetik a zenét és a hajó hangulatát. Az este folyamán élő zene szórakoztatja a vendégeket, amely tovább fokozza az élményt és a jó hangulatot.

Az eseményre jegyek korlátozott számban elérhetők, így érdemes minél előbb lefoglalni a részvételt. A jegyvásárlás online lehetséges, és a belépő tartalmazza a korlátlan borkóstolást és az ételkínálatot is. 

A Winelovers Borhajó egyedülálló lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretik a jó borokat és szeretnének egy felejthetetlen estét eltölteni Budapest gyönyörű környezetében.

Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, hogy egy hajó fedélzetén élvezhesse a legjobb magyar borokat és a város lenyűgöző látványát!

Oszd meg ezt a cikket!

Facebook
Pinterest

Ez is érdekelhet:

Feltöltés alatt...

Steak sütési fokozatok

Milyen steak sütési fokozatok vannak?

A steak sütési fokozatok ismerete elengedhetetlen, ha tökéletes steaket szeretnénk készíteni. Most bemutatjuk a különböző sütési fokozatokat a rare-től a well-done-ig, és megosztunk néhány hasznos tippet, amelyekkel lenyűgözheti a vendégeit. 

Elolvasom »
Ünnepeljük az euro 2024-et

Ünnepeljük az EURO 2024-et a Beerstro14-ben

Az EURO 2024 Labdarúgó Bajnokság közeledtével a futballrajongók szíve egyre gyorsabban dobog. Június 14. és július 14. között Európa legjobb csapatai mérik össze erejüket, és Magyarország is képviselteti magát ezen

Elolvasom »
Beerstro14 átlátszó logo

Telefon: +36 70 551 3599
E-mail: beerstro14@gmail.com
Cím: 1053 Budapest, Károlyi utca 12.

BEERSTRO14 Projekt Kft.  

adószám: 26254539-2-41

Niytvatartás
Scroll to Top