Beerstro14 átlátszó logo (nagy)

Budapesti étterem hét

Budapesti étterem hét

A Budapesti étterem hét rendezvénye, amely 2024-ben ünnepli jubileumi 25. alkalmát, egyedülálló lehetőséget kínál minden gasztronómiai rajongónak, hogy felfedezzék Budapest és környékének kulináris kínálatát. 

Budapesti étterem hét

Ez a 18 napos esemény, amely március 7-24.-e között zajlik, egy igazi kulináris utazásra invitálja a látogatókat, ahol a legkülönlegesebb ízekkel és fogásokkal ismerkedhetnek meg.

Kivételes árakon elérhető menüsorok

A Budapesti étterem hetén a résztvevő éttermek három különböző kategóriában kínálnak válogatott menüsorokat: Top, Prémium és Exkluzív, melyek fix, rendkívül előnyös árakon érhetőek el. 

A Top kategória menüi 5.900 Ft-tól, a Prémium kategóriájú éttermek 7.900 Ft-tól, míg az Exkluzív kategória ínyenc fogásai 9.900 Ft-tól kóstolhatóak meg. Ez egy remek alkalom arra, hogy a látogatók kipróbáljanak új helyeket vagy éppen visszatérjenek az egyik kedvenc éttermükbe anélkül, hogy túl sokat kellene fizetniük.

A legelismertebb éttermek részvételével

Az idei évben több étterem vesz részt ezen az eseményen mint valaha, beleértve azokat is, amelyek a legelismertebb éttermi rangsorokban szerepelnek. Különös figyelmet érdemel, hogy öt, Michelin-ajánlással rendelkező étterem is csatlakozik a rendezvényhez, ezáltal a vendégek igazán magas színvonalú gasztronómiai élményben részesülhetnek.

Sokszínű kulináris kínálat

A Budapesti étterem hét kínálata rendkívül sokszínű: a magyar konyha mellett az indiai, thai, japán, libanoni, grúz, mexikói, francia és az olasz ízeket is felfedezhetik a látogatók. 

A séfek gondosan megkomponált menüsorokkal, különleges alapanyagok felhasználásával készülnek, mint például a dámszarvas, vaddisznó, Angus bélszín, és még sok más ínyencség.

Figyelem a speciális étrendet követőkre

A rendezvény során különös figyelmet fordítanak azokra a vendégekre is, akik glutén vagy laktózérzékenyek, szénhidrátot kerülnek, vagy vegán étrendet követnek. A séfek biztosítják, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelő fogásokat, így senkinek sem kell lemondania erről a különleges gasztronómiai élményről.

Budapest és környékének éttermei

Az éttermek listája igen hosszú, többek között olyan neves helyszíneket foglal magában, mint például:

  • 101 Bistro
  • A38 Bistro
  • Allegro Ristorante & Bar
  • Andrássy Garden
  • Apacuka Kávéház Étterem
  • Aranybástya
  • ARAZ Étterem
  • ARZ Libanoni Étterem

és sok más, melyek mind készen állnak arra, hogy vendégül lássák a kulináris utazásra vágyókat.

Tehát elmondhatjuk, hogy a Budapesti étterem hét egy kihagyhatatlan esemény minden gasztronómiai rajongó számára. Ez a 18 napos ünnep nem csupán egy lehetőség arra, hogy kivételes áron kóstoljunk meg különleges fogásokat, de egyúttal betekintést nyújt Budapest és környékének gazdag kulináris világába is. 

Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, hogy részese legyen egy igazán ízletes kalandnak!

Oszd meg ezt a cikket!

Facebook
Pinterest

Ez is érdekelhet:

Feltöltés alatt...

Borkostoló élmény

Borkóstoló élmény a Dunán

Miért érdemes részt venni a Winelovers Borhajón? A Winelovers Borhajó egy különleges lehetőséget kínál a borok szerelmeseinek, hogy Budapest legszebb helyein hajózva kóstolhassanak különböző borokat. Az esemény 2024. július 25.-én

Elolvasom »
Steak sütési fokozatok

Milyen steak sütési fokozatok vannak?

A steak sütési fokozatok ismerete elengedhetetlen, ha tökéletes steaket szeretnénk készíteni. Most bemutatjuk a különböző sütési fokozatokat a rare-től a well-done-ig, és megosztunk néhány hasznos tippet, amelyekkel lenyűgözheti a vendégeit. 

Elolvasom »
Ünnepeljük az euro 2024-et

Ünnepeljük az EURO 2024-et a Beerstro14-ben

Az EURO 2024 Labdarúgó Bajnokság közeledtével a futballrajongók szíve egyre gyorsabban dobog. Június 14. és július 14. között Európa legjobb csapatai mérik össze erejüket, és Magyarország is képviselteti magát ezen

Elolvasom »
Beerstro14 átlátszó logo

Telefon: +36 70 551 3599
E-mail: beerstro14@gmail.com
Cím: 1053 Budapest, Károlyi utca 12.

BEERSTRO14 Projekt Kft.  

adószám: 26254539-2-41

Niytvatartás
Scroll to Top