Beerstro14 átlátszó logo (nagy)

Budapesti étterem hét

Budapesti étterem hét

A Budapesti étterem hét rendezvénye, amely 2024-ben ünnepli jubileumi 25. alkalmát, egyedülálló lehetőséget kínál minden gasztronómiai rajongónak, hogy felfedezzék Budapest és környékének kulináris kínálatát. 

Budapesti étterem hét

Ez a 18 napos esemény, amely március 7-24.-e között zajlik, egy igazi kulináris utazásra invitálja a látogatókat, ahol a legkülönlegesebb ízekkel és fogásokkal ismerkedhetnek meg.

Kivételes árakon elérhető menüsorok

A Budapesti étterem hetén a résztvevő éttermek három különböző kategóriában kínálnak válogatott menüsorokat: Top, Prémium és Exkluzív, melyek fix, rendkívül előnyös árakon érhetőek el. 

A Top kategória menüi 5.900 Ft-tól, a Prémium kategóriájú éttermek 7.900 Ft-tól, míg az Exkluzív kategória ínyenc fogásai 9.900 Ft-tól kóstolhatóak meg. Ez egy remek alkalom arra, hogy a látogatók kipróbáljanak új helyeket vagy éppen visszatérjenek az egyik kedvenc éttermükbe anélkül, hogy túl sokat kellene fizetniük.

A legelismertebb éttermek részvételével

Az idei évben több étterem vesz részt ezen az eseményen mint valaha, beleértve azokat is, amelyek a legelismertebb éttermi rangsorokban szerepelnek. Különös figyelmet érdemel, hogy öt, Michelin-ajánlással rendelkező étterem is csatlakozik a rendezvényhez, ezáltal a vendégek igazán magas színvonalú gasztronómiai élményben részesülhetnek.

Sokszínű kulináris kínálat

A Budapesti étterem hét kínálata rendkívül sokszínű: a magyar konyha mellett az indiai, thai, japán, libanoni, grúz, mexikói, francia és az olasz ízeket is felfedezhetik a látogatók. 

A séfek gondosan megkomponált menüsorokkal, különleges alapanyagok felhasználásával készülnek, mint például a dámszarvas, vaddisznó, Angus bélszín, és még sok más ínyencség.

Figyelem a speciális étrendet követőkre

A rendezvény során különös figyelmet fordítanak azokra a vendégekre is, akik glutén vagy laktózérzékenyek, szénhidrátot kerülnek, vagy vegán étrendet követnek. A séfek biztosítják, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelő fogásokat, így senkinek sem kell lemondania erről a különleges gasztronómiai élményről.

Budapest és környékének éttermei

Az éttermek listája igen hosszú, többek között olyan neves helyszíneket foglal magában, mint például:

  • 101 Bistro
  • A38 Bistro
  • Allegro Ristorante & Bar
  • Andrássy Garden
  • Apacuka Kávéház Étterem
  • Aranybástya
  • ARAZ Étterem
  • ARZ Libanoni Étterem

és sok más, melyek mind készen állnak arra, hogy vendégül lássák a kulináris utazásra vágyókat.

Tehát elmondhatjuk, hogy a Budapesti étterem hét egy kihagyhatatlan esemény minden gasztronómiai rajongó számára. Ez a 18 napos ünnep nem csupán egy lehetőség arra, hogy kivételes áron kóstoljunk meg különleges fogásokat, de egyúttal betekintést nyújt Budapest és környékének gazdag kulináris világába is. 

Ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, hogy részese legyen egy igazán ízletes kalandnak!

Oszd meg ezt a cikket!

Facebook
Pinterest

Ez is érdekelhet:

Feltöltés alatt...

Milyen bor illik a halhoz

Milyen bor illik a halhoz?

Amikor borválasztásra kerül sor a halételek mellé, sokan automatikusan a fehérborok felé fordulnak, ami nem véletlen. A fehérborok frissessége, gyümölcsössége és savassága harmonikusan kiegészíti a halak finom, gyakran visszafogott ízvilágát.

Elolvasom »
Gasztrotúra Budapest szívében

Gasztrotúra Budapest szívében – Az édességek nyomában!

Budapest, Magyarország fővárosa, híres történelmi helyszíneiről, lenyűgöző építészetéről és persze, kifinomult gasztronómiájáról. A város kulturális és gasztronómiai sokszínűsége egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben belemerüljünk az édességek varázslatos világába.  A

Elolvasom »
A steakhez milyen köret illik

A steakhez milyen köret illik?

Egy tökéletesen elkészített steak mellé a megfelelő köretek választéka széles és változatos, ezáltal mindenki megtalálhatja a személyes ízlésének megfelelőt. Az alábbiakban néhány remek ötletet gyűjtöttünk össze, amelyek garantáltan feldobják majd

Elolvasom »
Beerstro14 átlátszó logo

Telefon: +36 70 551 3599
E-mail: beerstro14@gmail.com
Cím: 1053 Budapest, Károlyi utca 12.

BEERSTRO14 Projekt Kft.  

adószám: 26254539-2-41

Niytvatartás
Scroll to Top