Beerstro14 átlátszó logo (nagy)

Ünnepeljük az EURO 2024-et a Beerstro14-ben

Ünnepeljük az euro 2024-et

Az EURO 2024 Labdarúgó Bajnokság közeledtével a futballrajongók szíve egyre gyorsabban dobog. Június 14. és július 14. között Európa legjobb csapatai mérik össze erejüket, és Magyarország is képviselteti magát ezen a rangos eseményen.

Ünnepeljük az euro 2024-et

Budapest különleges atmoszférát varázsol ezekre a napokra, hiszen több helyszínen is óriáskivetítőkön lehet majd követni a mérkőzéseket, például a Szabadság téren. Ez kiváló lehetőség arra, hogy a Beerstro14 étterembe látogassanak a szurkolók, akik a meccsek előtt vagy után egy jó étkezésre vagy italra vágynak.

Miért a Beerstro14 a legjobb választás?

A Beerstro14 nem csupán egy étterem, hanem egy találkozóhely is, ahol a gasztronómiai élmények találkoznak a sport iránti szenvedéllyel. Az étterem széles választékkal várja vendégeit, a legfinomabb steak-től kezdve a legjobb minőségű italok-ig bezárva. Különösen a labdarúgó bajnokság idejére készülnek a legkülönlegesebb ajánlatokkal, hogy minden szurkoló megtalálja a kedvére való fogást és italt.

Különleges ajánlatok az EURO 2024 idejére

A Beerstro14 különleges menüvel és akciókkal készül az EURO 2024 időszakára. Az étterem napi menüjében szerepelnek majd olyan ételek, mint a grillezett lazac steak, az óriás rántott szelet vagy a grillezett tengeri sügér.

Emellett nem maradhatnak el a desszertek és a különleges italok sem. A sörök szerelmesei is megtalálják a számításaikat, hiszen számos hazai és nemzetközi kézműves sör közül választhatnak.

Óriáskivetítők Budapesten – közösségi élmény

Az EURO 2024 mérkőzéseit több budapesti helyszínen is óriáskivetítőkön lehet majd követni. A Szabadság tér, a Városliget és több más helyszín is különleges hangulatot ígér a futballrajongóknak.

Ezek az események remek alkalmat kínálnak arra, hogy barátokkal, családtagokkal közösen szurkoljanak kedvenc csapataiknak. A Beerstro14 a Szabadság térhez közel található, így ideális helyszín egy kiadós étkezésre a mérkőzések előtt vagy után.

Közösségi élmények a Beerstro14-ben

A Beerstro14-ben nem csak az ételek és italok miatt érdemes betérni, hanem a közösségi élmények miatt is. Az étterem barátságos hangulata és kiváló szolgáltatása minden vendéget otthonos érzéssel tölt el. 

Az EURO 2024 idején különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szurkolók a lehető legjobb élményben részesüljenek. A meccsek előtti és utáni időszakban a szurkolók itt találkozhatnak, egy finom ebédre és megoszthatják élményeiket.

Baráti összejövetelek és családi vacsorák

Az EURO 2024 ideális alkalom arra, hogy baráti társaságok és családok is összegyűljenek egy-egy jó vacsora erejéig. A Beerstro14-ben mindenki megtalálja a kedvére való fogást, legyen szó akár könnyed harapnivalókról, akár kiadós vacsoráról.

Foglaljon asztalt előre!

Az EURO 2024 idején várhatóan nagy lesz az érdeklődés az éttermünk iránt, ezért érdemes előre asztalt foglalni. Az étterem weboldalán egyszerűen pillanatok alatt biztosíthatja helyét. Ne maradjon le erről a különleges élményről, foglaljon asztalt még ma, és készüljön fel az EURO 2024 felejthetetlen pillanataira a Beerstro14-ben!

Oszd meg ezt a cikket!

Facebook
Pinterest

Ez is érdekelhet:

Feltöltés alatt...

Milyen hőmérsékleten kínáljuk a borokat

Milyen hőmérsékleten kínáljuk a borokat?

A borok tárolása és felszolgálása nem csupán művészet, hanem tudomány is. A megfelelő hőmérsékleten felszolgált borok ízvilága sokkal jobban érvényesül, így érdemes tudni, mely borokat kell hűteni, és melyeket nem.

Elolvasom »
Borászatok Magyarországon

Hány borászat működik Magyarországon?

A magyar borászatok száma és sokszínűsége igazán lenyűgöző. Az ország minden régiójában találhatunk kisebb-nagyobb borászatokat, amelyek saját, egyedi stílusukkal és ízvilágukkal járulnak hozzá a hazai borkultúra gazdagságához.  Ebben a cikkben

Elolvasom »
Gasztronómiai kalandok

Gasztronómiai kalandok Budapesten 2024-ben

Budapest 2024-ben is bőséges gasztronómiai programokkal várja a kulináris élmények szerelmeseit. A megrendezett gasztrotúrák és kóstolók különleges lehetőséget kínálnak arra, hogy mélyebb betekintést nyerjünk a főváros ínycsiklandó kínálatába. Legyen szó

Elolvasom »
Beerstro14 átlátszó logo

Telefon: +36 70 551 3599
E-mail: beerstro14@gmail.com
Cím: 1053 Budapest, Károlyi utca 12.

BEERSTRO14 Projekt Kft.  

adószám: 26254539-2-41

Niytvatartás
Scroll to Top